Torty klasyczne
*OWOCE mogą różnić się od tych podanych na zdjęciu. Najlepiej pytać o nie przy zamówieniu. Dostępność owoców zależna jest od sezonu.
**TOPPERY pokazane na zdjęciach, nie są obowiązkowe w danym wzorze, jeżeli nie jesteście Państwo zainteresowani topperem, należy uwzględnić to przy zamówieniu. Ich koszt jest doliczany do ceny tortu.
Toppery, które posiadamy w ofercie:
- Sto lat
- Happy birthday
- Love
Pozostałe toppery są wykonywane na zamówienie, a ich cena może różnić się od ceny podstawowej.
______________________________________
- KLA/01 – Tort w stylu naked-cake, oblany spływającą polewą z gruszką oraz orzechami włoskimi. DEKORACJA: spływająca polewa w kolorze pomarańczowym, gruszka, orzeszki włoskie. OBŁOŻENIE: krem śmietankowy. SMAK: dowolny smak tortu można wybrać z naszej listy. Do dopełnienia kompozycji polecamy: gruszka z jagodą, białe wino-czarny bez czy orzech ze śmietanką. NAPIS: na jadalnej czekoladce dołączonej do tortu. Informację dotyczącą treści napisu prosimy umieścić w Uwagach do zamówienia. INFORMACJA: Na zdjęciu zamieszczony jest tort o smaku rafaello wobec tego kolor jest biały. Wybrany smak warunkuje finalny wygląd tortu. Zdjęcie przedstawia tort na 5-10 porcji. W zależności od wielkości tortu finalny wygląd może się delikatnie różnić.
- KLA/02 –
- KLA/03
- KLA/04
- KLA/05 – Tort klasyczny w kremie śmietankowym z kwiatami waflowymi w kolorze fioletowym, borówkami oraz liofilizowanymi owocami czarnej porzeczki. DEKORACJA: kwiaty waflowe w kolorze fioletowym, borówki, liofilizowane owoce czarnej porzeczki. OBŁOŻENIE: krem śmietankowy, kolor biały. SMAK: dowolny smak tortu można wybrać z naszej listy. Do dopełnienia kompozycji polecamy: gruszka z jagodą, czekolada z czarną porzeczką czy jagoda ze śmietanką. NAPIS: na opłatku jadalnym: maksymalnie 3 słowa. Podstawowe napisy: „Wszystkiego najlepszego”, „Z okazji urodzin”. Informację dotyczącą treści napisu prosimy umieścić w Uwagach do zamówienia. INFORMACJA: Zmianie może podlegać kolor tortu- proszę uwzględnić tą informację w Uwagach podczas składania zamówienia. Finalny wygląd tortu może się różnić, w zależności od wybranej wielkości (ilości porcji). Tort ukazany na zdjęciu wykonany jest na 5-10 porcji.
- KLA/06
- KLA/07 – Wysoki tort w kolorze jasnego beżu z kwiatami waflowymi, makaronikami oraz spływającą polewą. DEKORACJA: kwiaty waflowe w kolorze pudrowego różu, makaroniki, jadalne koraliki, spływająca polewa oraz delikatne drapowania z kremu. OBŁOŻENIE: krem śmietankowy, kolor jasny beż. SMAK: dowolny smak tortu można wybrać z naszej listy. Do dopełnienia kompozycji polecamy: biała czekolada z konfiturą malinową, czekolada ze śmietanką czy białe wino-czarny bez. NAPIS: na jadalnej czekoladce dołączonej do tortu. Informację dotyczącą treści napisu prosimy umieścić w Uwagach do zamówienia. INFORMACJA: Zmianie może podlegać kolor tortu- proszę uwzględnić tą informację w Uwagach podczas składania zamówienia. Topper nie jest wliczony w cenę tortu. Topper można dodać do zamówienia. Finalny wygląd tortu może się różnić, w zależności od wybranej wielkości (ilości porcji). Tort ukazany na zdjęciu wykonany jest na 5-10 porcji.
- KLA/08 – Tort klasyczny z żywymi kwiatami, makaronikami oraz owocami. DEKORACJA: żywe kwiaty, owoce sezonowe, makaroniki, beziki, różowa kruszonka bezowa. OBŁOŻENIE: krem śmietankowy, kolor biały. SMAK: dowolny smak tortu można wybrać z naszej listy. Do dopełnienia kompozycji polecamy: biała czekolada z konfiturą malinową, waniliowy z malinami czy rafaello. NAPIS: na jadalnej czekoladce dołączonej do tortu. Informację dotyczącą treści napisu prosimy umieścić w Uwagach do zamówienia. INFORMACJA: Zmianie może podlegać kolor tortu- proszę uwzględnić tą informację w Uwagach podczas składania zamówienia. Topper nie jest wliczony w cenę tortu. Topper można dodać do zamówienia. Finalny wygląd tortu może się różnić, w zależności od wybranej wielkości (ilości porcji). Owoce oraz kwiaty na torcie mogą się różnić w zależności od dostępności w sezonie.Tort ukazany na zdjęciu wykonany jest na 10-15 porcji.
- KLA/16 – Tort w kolorze pudrowego różu z rozetkami oraz kolorowymi cukiereczkami. DEKORACJA: rozetki, kolorowe cukiereczki oraz jadalne koraliki. OBŁOŻENIE: krem śmietankowy, kolor pudrowy róż. SMAK: dowolny smak tortu można wybrać z naszej listy. Do dopełnienia kompozycji polecamy: truskawkowo-bananowy, waniliowy z malinami czy truskawka na śmietance. NAPIS: na środku tortu. Informację dotyczącą treści napisu prosimy umieścić w Uwagach do zamówienia. INFORMACJA: Zmianie może podlegać kolor tortu- proszę uwzględnić tą informację w Uwagach podczas składania zamówienia. Finalny wygląd tortu może się różnić, w zależności od wybranej wielkości (ilości porcji). Tort ukazany na zdjęciu wykonany jest na 10-15 porcji. Wszystkie dekoracje użyte do dekoracji są jadalne.
- KLA/21 – Tort w polewie czekoladowej z malinami. DEKORACJA: świeże maliny, kruszona mleczna czekoladka. OBŁOŻENIE: polewa czekoladowa. SMAK: dowolny smak tortu można wybrać z naszej listy. Do dopełnienia kompozycji polecamy: monte z malinami, czekolada z maliną czy śmietankowy z konfiturą malinową. NAPIS: na środku tortu. Informację dotyczącą treści napisu prosimy umieścić w Uwagach do zamówienia. INFORMACJE: Finalny wygląd tortu może się różnić, w zależności od wybranej wielkości (ilości porcji). Tort ukazany na zdjęciu wykonany jest na 5-10 porcji. Wszystkie dekoracje użyte do przygotowania tortu są jadalne.
- KLA/26 – Tort w stylu naked-cake ze świeżymi owocami oraz gipsówką. DEKORACJA: świeże owoce sezonowe, gipsówka, cukier puder. OBŁOŻENIE: brak. SMAK: dowolny smak tortu można wybrać z naszej listy. Do dopełnienia kompozycji polecamy: kawa espresso-orzech, monte z malinami czy czekolada z porzeczką. NAPIS: na jadalnej czekoladce dołączonej do tortu. Informację dotyczącą treści napisu prosimy umieścić w Uwagach do zamówienia. INFORMACJE: Finalny wygląd tortu może się różnić, w zależności od wybranego smaku oraz wielkości (ilości porcji). Kolor biszkoptów oraz kremów zależny jest od wybranego smaku. Owoce użyte do dekoracji tortu mogą się różnić w zależności od ich dostępności w sezonie.Tort ukazany na zdjęciu wykonany jest na 5-10 porcji.
- KLA/27 – Czarny tort w kremie ze spływającą czekoladą oraz złotymi dodatkami. DEKORACJA: spływająca czekolada, złote jadalne koraliki, kule dekoracyjne, beziki. OBŁOŻENIE: krem śmietankowy, kolor czarny. SMAK: dowolny smak tortu można wybrać z naszej listy. Do dopełnienia kompozycji polecamy: kawa espresso-orzech, czekolada z maliną czy kinder bueno. NAPIS: napis z masy cukrowej ułożony z boku górnej powierzchni tortu LUB na jadalnej czekoladce dołączonej do tortu. Informację dotyczącą treści napisu prosimy umieścić w Uwagach do zamówienia. INFORMACJA: Zmianie może podlegać kolor tortu- proszę uwzględnić tą informację w Uwagach podczas składania zamówienia. Topper nie jest wliczony w cenę tortu. Topper można dodać do zamówienia. Finalny wygląd tortu może się różnić, w zależności od wybranej wielkości (ilości porcji). Tort ukazany na zdjęciu wykonany jest na 5-10 porcji. Poprzez swój kolor, tort może farbować.
- KLA/32 – Zielony tort z żywymi kwiatami oraz spływającą polewą. DEKORACJA: żywe kwiaty, drip, złote przetarcia. OBŁOŻENIE: krem śmietankowy, kolor ciemna zieleń. SMAK: dowolny smak tortu można wybrać z naszej listy. Do dopełnienia kompozycji polecamy: kawa espresso-orzech, monte z malinami czy czekolada z porzeczką. NAPIS: na jadalnej czekoladce dołączonej do tortu LUB na torcie. Informację dotyczącą treści oraz rodzaju napisu prosimy umieścić w Uwagach do zamówienia. INFORMACJE: Finalny wygląd tortu może się różnić, w zależności od wybranej wielkości (ilości porcji). Tort ukazany na zdjęciu wykonany jest na 5-10 porcji. Kwiaty na torcie mogą się różnić w zależności od ich dostępności w sezonie. Ze względu na wybarwienie kremu na kolor ciemnej zieleni tort może farbować. Żywe kwiaty użyte do dekoracji NIE SĄ JADALNE.